lørdag 2. mars 2013

Lasagne!

Hipp hurra!!
En av favorittene før vi fikk cøliaki i hus, var lasagne.
Nylig kom jeg over en glutenfri blogg som skrev at Dolmio hadde glutenfri saus og ostesaus.
Med spenning og forventning dro jeg til matbutikken, og JA de hadde den.
Glassene heter Dolmio tomatsauce til Lasagne, og den hvite Dolmio Bechamelsauce til lasagne.

Vi bruker Schär sine lasagneplater, gode og naturlig glutenfrie.
De skal kokes i åtte minutter, men vi stopper på fire - vi liker det er litt tyggemotstand.
Her er det bare å prøve seg frem..

Brun to pakker kjøttdeig og bland i tomatsausen.


Hell litt saus i bunnen på en smurt ildfast form og legg platene slik de dekker hele overflaten.
Så helles hele den hvite sausen direkte oppå. Litt tomatsaus igjen, plater, og til slutt resten av tomatsausen.


Avslutt med å strø revet ost over.


Stekes i forvarmet ovn 200 grader i 30 min.

Serveres med salat og glutenfritt brød!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar