lørdag 2. mars 2013

Kjøttdeig og spaghetti!

Da kommer en kjapp oppskrift på favoritten her i huset.
Dersom jeg spør barna hva de vil ha, er nesten alltid svaret kjøttdeig og spaghetti.
Lett og rask og lage - perfekt!

1 pk kjøttdeig
5 ss ketchup
vann
2 ss maizenna


Brun en pakke kjøttdeig. Splæsj på ca fem gode spiseskjeer med ketchup. Jeg løfter panna under vannkranen og fyller på kanskje ca 5 dl (måler aldri)... Setter panna på plata og lar det koke litt opp. Tar panna til siden og rører inn ca 2 ss maizenna utblandet i litt vann (bare litt i bunnen på en kopp). 

Imens koker jeg spaghetti etter anvisning på pakken. Vi bruker Schär, da vi synes den smaker best - og er naturlig glutenfri.

Spaghettien siles og kjøttdeigblandingen helles over i gryten. 
Jeg pleier strø over oreganokrydder og klippe opp basilikum.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar