onsdag 15. februar 2012
Pølsebrød / Hamburgerbrød
2 ss fiberhusk
2 pk gjær
17 dl vann
1700 gr Semper mix
2 ss sirup
2 ts salt
1, 75 dl olivenolje
- Varm opp væsken til 37*C. Gjær og fiberhusk blandes i væsken, la det svelle ca ti min.
- Bland alt det tørre, ta så i oljen og væsken. Eltes godt i maskin i fem min.
- Fyll deig i en brødpose, klipp hull, og klem ut til pølsebrød på "rent" bakepapir på et stekebrett.
- Hamburgerbrød settes på brettet med en spiseskje, eller salatskje, til ønsket strørrelse.
- Heves ca 30 - 45 min
- Stekes på 200*C i ca 15 min
Dette er en STOR oppskrift. Kan med fordel halveres...
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar